Evenimente corporate

LaserMaxx Romania este locul “acela” deosebit pe care il cauti pentru organizarea unui eveniment. Ai ceva amuzant de facut, spatiul este suficient de mare pentru un eveniment cu pana la 200 de participant, stafful LaserMaxx iti ofera sprijinul si solicitudinea de care ai nevoie pentru a organiza un eveniment reusit.

Cateva tipuri de evenimente pe care le-am organizat pana acum sunt: evenimente de PR pentru bloggeri si presa, lansari de produs, petrecere pentru partenerii de afaceri, prezentarea une noi strategii in fata angajatilor companiei, evenimente ale unor branduri reputate din FMCG, Financial si IT care organizeaza intalniri/ concursuri pentru end-useri sau clienti, cupe inter-companii sau inter – echipe din cadrul unei companii, ziua clientilor, premiere colaboratori, ziua companiei, petreceri de Craciun si Halloween samd.

De-a lungul timpului, sute de companii ne-au trecut pragul cu ocazia evenimentelor organizate de LaserMaxx, de catre partenerii sai sau in calitate de organizatori ai propriilor evenimente. Dintre acestia amintim doar cativa dintre cei mai cunoscuti: Europa FM, Media Pro Interactiv, Rexona, Gilette, TNT Romania, Millenium Bank, Adobe Systems Romania, IBM Romania, Asus, Auchan, Continental Hotels, Lidl Romania, Novartis, British American Tobacco, Gameloft, Asbis, Cosmote, Ubisoft, Real Hypermarket, GfK Romania, Grey Worldwide, Procter & Gamble, Decathlon, Deichmann, HP etc.