LaserMaxx Unirea Shopping Center

Suntem deschiși! În arenele LaserMaxx din Afi Cotroceni, Unirea Shopping Center și Vitantis, la capacitatea de 30% pentru cei cu certificat verde.

Adresă:

Piața Unirii, Nr. 1, Etaj 4, Aripa Călărași (Cu liftul exterior, vis a vis de intrarea in Carrefour la etajul 6 al parcării supraterane)

Program: Mijloace de transport în comun:
Program in curs de actualizare Tramvai: 7, 14, 27, 32, 40, 47, 56
Programări: Autobuze: 104, 116, 117, 123, 124, 232, 313, 385
Telefon: 0725.533.588 Troleibuze: –
Email: unirea@lasermaxx.ro Metrou: Stația Piața Unirii

Descriere:

Locația dispune de o suprafață de peste 1100 mp. Capacitatea maximă este de 200 de persoane, dintre care 100 de persoane pot fi așezate la mese.Arena de laser tag este dispusă pe 2 nivele și oferă jucătorilor o atmosferă deosebită și dinamică, unde “luptele” se vor desfășura pe rampe, pe tobogane și chiar și o locomotivă. Totul este pregătit pentru ca cel mai bun să câștige! De asemenea, toți cei care aleg să vină în locația LaserMaxx din Unirea Shopping Center, beneficiază WIFI gratuit.

Zona Arcade:
Această zonă din incintă oferă șansa de a juca fusbal, air hockey, biliard, baschet, Fighter Arcade,Sega Rally, Football Kicker, box și un simulator de shooting, totul pe bază de jetoane. Toate acestea oferă șansa de a vă umple timpul de așteptare pentru arena de laser tag, într-un mod cât mai original, amuzant și de neuitat.

Acceptă provocarea!

Adună-ți toți prietenii, completează formularul din dreapta și hai să trăiești o experiență de neuitat!

Pentru o imagine cât mai clară asupra locației, vă invităm să parcurgeți galeria foto de mai jos!