RoboMaxx – Escape Room

Echipa de 2 persoane

60 Lei/persoana

Echipa de 3 persoane

55 Lei/persoana

Echipa de 4 persoane

50 Lei/persoana

Echipa de 5-7 persoane

45 Lei/persoana

PROVOCAREA PENTRU COPII ȘI ADULȚI
RoboMaxx este o cameră de evadare cu un decor cum n-ai văzut decât în filme și un scenariu care implică îndemânare și ambiția de a reuși. Poate fi jucată atât de copii cu vârsta de peste 10 ani, dar și de adulți, care vor fi încântați de istețimea probelor.
Provocările acestui incitant escape room marca Locked Up țin de atenție și îndemânare și trebuie rezolvate în maximum 60 de minute, după care resuscitarea lui RoboMaxx nu va mai fi posibilă.
E nevoie de abilitățile fiecărui membru al echipajului. Crezi că veți reuși?

JOC UNIVERSAL
RoboMaxx nu are enigme scrise, deci nu implică stăpânirea limbii române sau engleze și poate fi jucat chiar și de grupuri eterogene, de români și străini, grupați după vârstă (copii de peste 10 ani sau adulți de peste 18 ani).

NUMĂR DE JUCĂTORI
COPII PESTE 10 ANI: 2-12 copii
ADULȚI: 2-5 persoane

ABILITĂȚI PUSE ÎN JOC
îndemânare • spirit de echipă • simț de observație

PENTRU COPII DE PESTE 10 ANI, ÎNCEPĂTORI SAU AVANSAȚI
Dacă vrei să intri în camera de evadare RoboMaxx, nu ai nevoie de experiență. Chiar dacă ai mai jucat multe alte escape rooms, nimic din ce ai văzut acolo nu-ți va fi de folos. Ai nevoie de îndemânare, simț de observație și spirit de echipă. Numai așa poți rezolva în 60 de minute, ca un om mare, probele ingenioase incluse în scenariul incitant. Poți fi la prima ta experiență și să câștigi, sau să te consideri cunoscător și să nu reușești. Cum va fi? Încearcă și ai să vezi!

PENTRU ADULȚI, ÎNCEPĂTORI SAU AVANSAȚI
Atracția camerei de evadare RoboMaxx este evadarea într-un univers cu super-roboți, cu super-eroi, cu acțiune și suspans ca în benzile desenate și filmele SF de care nu ne mai săturam în copilărie. Ca adult, gândești altfel, ai alte repere, dar poate și alte bariere. Te provocăm să fii din nou un puști neastâmpărat, să-ți regăsești ingeniozitatea de care se mirau cândva părinții și profesorii și să trăiești din plin bucuria jocului alături de ”ceilalți copii”, prietenii tăi.

Ce zici, poți?

Cui se adresează RoboMaxx:
– pasionaților de Room Escape
– pasionaților de LaserTag care vor ca în pauzele dintre jocuri să condimenteze distracția cu ceva nou, inedit
– petrecerilor pentru copii
– oricarui tip de petrecere aniversară
– grupurilor de colegi sau prieteni care vor sa încerce un mod nou de distracție
– echipelor aflate în teambuilding

Număr recomandat de jucători:
Adulți – 2-5 persoane
Copii – 2-12 persoane

Elevii și studenții beneficiază de un pret special, de doar 40 lei/persoană. Prețul special este valabil pe baza carnetului de elev sau a legitimației de student vizate la zi, de luni pana vineri, pentru grupuri de cel putin 3 jucători

Regulament

  • Pachetele se aplică pentru minim 10 copii iar produsele și serviciile sunt valabile doar în ziua achizitiei și se consumă în cadrul unei singure vizite și este valabilă în ambele arene LaserMaxx.
  • Pentru orice pachet de aniversare beneficiați de invitații personalizate, gratuit.
  • Oferta este valabilă pentru răcoritoarele din gama Coca-Cola (Sprite, Coca-Cola, Fanta, Nestea, Schwepps, Cappy), excluzând gama de apa Dorna.
  • Sucurile se consumă doar în cadrul vizitei, acestea nu se iau acasa.
  • Adițional, puteți comanda de la Trenta Pizza la un preț special
  • Oferta este valabilă in AFI Palace Cotroceni pentru copii cu vârsta până în 14 ani, nu se cumulează cu alte promoții și se aplică pentru aniversări programate cu minim 24 de ore în avans.