Survivor Challenge – Escape Room

Echipa de 2 persoane

60 Lei/persoana

Echipa de 3 persoane

55 Lei/persoana

Echipa de 4 persoane

50 Lei/persoana

Echipa de 5-7 persoane

45 Lei/persoana

Descopera si tu acum cel mai nou si interactiv Escape Room din Bucuresti! Vino la LaserMaxx Unirii si spune da provocarii Survivor Challenge. Cu tematica inspirata din binecunoscuta emisiune TV Survivor, Room Escape-ul Survivor Challenge iti pune la incercare indemanarea prin scenarii ce incurajeaza spiritul de echipa si testeaza spiritul de observatie al participantilor.

Camera va transforma pe tine si pe ceilalti participanti la joc intr-un grup de exploratori al carui scop este sa gaseasca Totemul Sacru, statueta magica ale carei puteri supranaturale pot salva tinutul cu peisaje de o frumusete rara in care va aflati. Descopera si tu comoara ascunsa in Survivor Challenge!

Cui se adreseaza Survivor Challenge:
– pasionatilor de Room Escape
– pasionatilor de LaserTag care vor ca in pauzele dintre jocuri sa condimenteze distractia cu ceva nou, inedit
– petrecerilor pentru copii
– oricarui tip de petrecere aniversara
– grupurilor de colegi sau prieteni care vor sa incerce un mod nou de distractie
– echipelor aflate in teambuilding

Numar recomandat de jucatori:
Adulti – 2-7 persoane
Copii – 2-20 persoane

Elevii si studentii beneficiaza de un pret special, de doar 40 lei/persoana. Pretul special este valabil pe baza carnetului de elev sau a legitimatiei de student vizate la zi, de luni pana vineri, pentru grupuri de cel putin 3 jucatori

Regulament

  • Pachetele se aplica pentru minim 10 copii iar produsele si serviciile sunt valabile doar in ziua achizitiei si se consuma in cadrul unei singure vizite si este valabila in ambele arene LaserMaxx.
  • Pentru orice pachet de aniversare beneficiati de invitatii personalizate, gratuit.
  • Oferta este valabila pentru racoritoarele din gama Coca-Cola (Sprite, Coca-Cola, Fanta, Nestea, Schwepps, Cappy), excluzand gama de apa Dorna.
  • Sucurile se consuma doar in cadrul vizitei, acestea nu se iau acasa.
  • Adițional, puteți comanda pizza Martina la un preț special de 24 ron/pizza
  • Oferta este valabila in ambele arene LaserMaxx (AFI Palace Cotroceni si Unirea Shopping Center) pentru copii cu varsta pana in 14 ani, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica pentru aniversari programate cu minim 24 de ore in avans.