The Fortress Escape Room

Echipa de 2 persoane

60 Lei/persoana

Echipa de 3 persoane

55 Lei/persoana

Echipa de 4 persoane

50 Lei/persoana

Echipa de 5-7 persoane

45 Lei/persoana

Nimeni n-a reușit vreodată să evadeze din THE FORTRESS. Dar poate că nimeni n-a avut norocul tău.

Acum trei luni, din sertarul directorului a dispărut planul închisorii de maximă securitate. S-a dat imediat alarma, dar la percheziții nu s-a găsit nimic. L-ai ars după ce l-ai memorat și ți-ai dat seama că singura cale de scăpare este prin Aripa F. Tu și prietenii tăi trebuie să vă mișcați repede, fiindcă e o clădire dezafectată peste care va intra buldozerul și se va construi noua cantină a forțelor de ordine.

De zece săptămâni săpați cu rândul. Ați reușit să tăiați prin podele și pereți un tunel care vă scoate direct în Aripa F. În noaptea asta,  un elicopter va arunca o barcă gonflabilă cu pașapoarte ”curate” pe coasta de nord. Dacă nu ajungeți la ea la ora unu fix, înseamnă că ceva a mers prost și se va autodistruge ca să nu lase urme. Tentativa de evadare se pedepsește cu moartea.

La miezul nopții trebuie să porniți. Nu știți ce vă așteaptă în Aripa F, dar trebuie să ieșiți exact în 60 de minute, altfel barca dispare cu tot cu pașapoartele voastre spre libertate.

Ceasul ticăie aproape la fel de tare cum îți bate ție inima în piept.

Ia-ți prietenii și câștigați-vă libertatea! Aveți 60 de minute. Acum ori niciodată!

 

JOC UNIVERSAL

THE FORTRESS nu are enigme scrise, deci nu implică stăpânirea limbii române sau engleze și poate fi jucat chiar și de grupuri eterogene, de români și străini, grupați după vârstă (copii de peste 10 ani sau adulți de peste 18 ani).

 

NUMĂR DE JUCĂTORI

COPII: 2-20 participanți
ADULȚI: 2-5 participanți

 

ABILITĂȚI PUSE ÎN JOC

îndemânare • spirit de echipă • simț de observație

 

PENTRU COPII DE PESTE 10 ANI, ÎNCEPĂTORI SAU AVANSAȚI

Alcatraz poate fi jucat de copii cu vârsta de peste 10 ani, care îl vor îndrăgi cu siguranță, indiferent dacă au mai jucat sau nu o cameră de evadare. Părinții pot sta liniștiți: jocul nu presupune forță, agilitate sau alte abilități fizice, ci numai probe de îndemânare potrivite pentru copii și adolescenți. Provocările le vor pune la încercare atenția și îndemânarea celor mici, dar copiii le pot rezolva, cu atât mai bine și mai repede cu cât vin într-un grup mai mare de prieteni și acționează în echipă.

Ignoră referirile la indicii și puzzle-uri ce țin de inteligență, intuiție sau limbi străine cunoscute: in THE FORTRESS este vorba doar de atenție, îndemânare și distracție cu prietenii!

 

PENTRU ADULȚI, ÎNCEPĂTORI SAU AVANSAȚI

THE FORTRESS are un scenariu incitant și pentru adulți, indiferent că sunt începători sau avansați. Acest escape room este bogat în probe de atenție și îndemânare care apar la tot pasul în decorul atent gândit pentru a crea senzația că te afli în vestita închisoare de maximă securitate.

Ia-ți prietenii și puneți-vă planul în aplicare: intrați prin tunel în clădirea dezafectată și ajungeți la țărm înainte ca barca gonflabilă să se autodistrugă împreună cu pașapoartele voastre către libertate. Aveți numai 60 de minute la dispoziție. Faceți rezervarea și vedeți dacă reușiți!