Activități

Jocul laser tag permite:

 • crearea unui sistem de competitie care sa stimuleze participantii, prin setarea unei mize
 • Software-ul jocului permite modularea acestuia in functie de obiective specifice sau crearea unor scenarii particulare
 • clientii pot opta pentru doua tipuri de joc, “solo” sau “team game”, astfel personalul LaserMaxx poate adapta jocul pentru orice tip de grup, indiferent de numarul de participanti si de cerinte

Laser Tag

 • un joc high tech indoor, de tip combat
 • jocul are loc într-o arenă special amenajată constând într-un labirint imens și obstacole (tobogane, mașini, rampe, locomotivă, cauciucuri, foișoare etc.)
 • în timpul jocului este semîntuneric, spațiul este invadat de muzică ritmată și echipamentul de joc constă într-o vestă și o armă
 • muniția este nelimitată și este reprezentată de laser, acesta fiind receptat de senzorii aflați pe vestele jucătorilor
 • software-ul de monitorizare înregistrează activitatea jucătorilor (adică cine a țintit pe cine și de câte ori) și emite la finalul jocului un raport ce arată scorul individual, pe echipă, și evoluția generală a jucătorilor
 • durează 15 sau 20 de minute, în funcție de preferințele jucătorilor
 • se poate opta pentru solo game (fiecare pentru el) sau team game (pe echipe)
 • se adresează persoanelor între 8 și 80 de ani

Jocul laser tag permite:

 • crearea unui sistem de competitie care sa stimuleze participantii, prin setarea unei mize
 • Software-ul jocului permite modularea acestuia in functie de obiective specifice sau crearea unor scenarii particulare
 • clientii pot opta pentru doua tipuri de joc, “solo” sau “team game”, astfel personalul LaserMaxx poate adapta jocul pentru orice tip de grup, indiferent de numarul de participanti si de cerinte

Număr de jucători

COPII PESTE 7 ANI: 2-12 copii

ADULȚI: 2-5 persoane

Vârsta maximă recomandată – 14 ani
Dificultate ușor- mediu
Cameră complet nonliniară

Escape Room

Area 51 – AFI Cotroceni

O bază secretă a guvernului american. Mii de metri pătrați plini de dovezi și kilometri de gard electric care imprejmuiesc clădirea. Sateliți care oferă imagini neclare și tancuri ale armatei care nu lasă nici măcar presa să treacă…

Am auzit cu toții zvonuri, am citit istorisiri ciudate, am văzut până și videoclipuri cu apariții inexplicabile pe cer… Însă SUA continuă să nege existența vreunei forme de viață extraterestre și afirmă că AREA 51 este o bază militară cât se poate de normală. Însă voi știți adevărul.

N-a trecut nici măcar un an de când ați văzut cu toții OZN-ul imens și amenințător care a luminat cerul New York-ului. Și abia s-au împlinit câteva luni de când ați fost martorii răpirii prietenului vostru.

Gata să demonstrați că extratereștrii sunt printre noi, decideți să pătrundeți în Area 51 și să găsiți dovezi incontestabile ale existenței lor. Însă timpul nu este de partea voastră.

Aveți doar 60 de minute să păcăliți sistemul de securitate și să strângeți minimul de dovezi care ar închide gura tuturor. Veți reuși să elucidați misterul? Sau veți fi capturați de guvern și încarcerați pe viață?

HOCUS POCUS – Vitantis Shopping Center

Este 31 octombrie, noaptea de Halloween. Împreună cu grupul tău de amici, te-ai costumat și ai ieșit în oraș, sperând să ai parte de o seară de distracție ca-ntre prieteni.

Mergând pe stradă, observați o casă dărăpănată, care pare să fi apărut de niciunde… În mod curios, deși știți cu toții cartierul pe dinafară, apoape că puteți jura că nu ați mai văzut-o niciodată…

Mânați de curiozitate, decideți să intrați si să aruncați o privire, însă ușa se închide cu zgomot în spatele vostru și vă treziți prinși într-o capcană! Cercetând cu atenție plăcuța de la intrare, aflați că aceasta este casa surorilor Sanderson, trei din cele mai temute vrăjitoare din Salem, care au fost arse pe rug în 1600.

O dată pe an, în noaptea de Halloween, casa lor apare ca prin magie, chemând copii de pretutindeni să îi descopere farmecul și vrăjile. Aceeași plăcuță însă vă avertizează că la miezul nopții, oricine este încă prins în casă va rămâne prizonier pe vecie. Ceasul arată deja ora 23, așa că grăbiți-vă! Nu e timp de pierdut!

Strângeți amuletele magice care vă eliberează și evadați din casa vrăjitoarelor!

Număr de jucători

COPII PESTE 7 ANI: 2-12 copii

ADULȚI: 2-5 persoane

Vârsta maximă recomandată – 14 ani
Dificultate ușor- mediu
Cameră complet nonliniară

Jocuri Arcade

Jocurile arcade sunt modul perfect în care să petreceri pauza dintre jocurile de Laser Tag! Încearcă-le pe toate și provoacă-ți prietenii la o cursă de mașini sub cronometru, un joc de hockey, un joc de baschet sau o partidă de biliard. Tokenurile de care ai nevoie le găsești la bar.

Parc aventura

Parcul de aventura este făcut pentru cei mai aventuroși copii. Îti place să te cațeri, să te dai pe tiroliană și să treci peste obstacole? Atunci parcul de aventură este perfect pentru tine! Parcurge traseul de cățărări și termină cu o tiroliană de peste 40 m, care te va face să simți că plutești.

Simți că parcul de aventură ții se potrivește?
Te așteptăm în locația din Vitantis să o încerci!

Mini Bowling

LaserMaxx Vitantis:

Cele 2 piste de mini bowling fac experiența LaserMaxx una completă! Aceeași experiență cuprinzătoare ca în timpul unui joc de bowling, dar în varianta mini.

Cu o lungime de pistă de peste 5m și un calculator care ține scorul automat, pista de minibowling te invită la o competiție pe cinste!

Simți că pista de mini bowling ți se potrivește?
Te așteptăm în locația din Vitantis să o încerci!

Taur mecanic

Exact ca un joc de rodeo, taurul mecanic îți va testa echilibrul și îndemânarea. Taurul mecanic este testul suprem pentru iubitorii de distracție și adrenalină. În jurul taurului este o saltea gonflabilă, care este acolo să îi prindă pe cei pe care taurul îi dărâmă.

Simți ca taurul mecanic ți se potrivește?
Te așteptăm în locația din Vitantis să îl încerci!

Scena

Scena din locația Vitantis aduce un plus de magie fiecărui eveniment! Toți sărbătoriții au oportunitatea de a se simți ca o vedetă atunci când le este cântat la mulți ani! În plus, fiind echipată cu sistem propriu de sonorizare, lumini și videoproiector, scena este perfectă pentru serbări, concerte, piese de teatru și alte festivități.

More (punch box, piniata, sampanie, baloane)

Spațiul poate găzdui evenimente de până la 300 de persoane, din care 100 de locuri la mese în AFI Cotroceni, 200 de locuri în Vitantis.

Solicită programare

"*" indicates required fields

DD dot MM dot YYYY
Acceptance*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.